2 x Goud en 2 x Brons tijdens NJK Schermen Jocy Celie Nederlands Kampioen !

Jocy 1e van NL bij de Junioren

Dit weekend werden de NL Kampioenschappen georganiseerd in Alkmaar. Jocy Celie verdedigde haar titel bij de categorie cadetten en werd weer onbedreigd NL Kampioen! Een nog grotere prestatie leverde zij door ook in een hogere categorie (Junioren) met een ruim verschil de 1e plaats te pakken. Randy Postma verslikte zich in de NL Kampioen floret schermen en werd daardoor ‘helaas” 3e . Randy was 9 jaar ononderbroken NL kampioen in de diverse categorieĆ«n. Ook een mooie prestatie van Jor- El , die voor het eerst aan een officiĆ«le wedstrijd deelnam en direct al 3e werd. Preston Stroop kwam net 1 treffer tekort om ook op het podium te eindigen. Een mooi en goed georganiseerd kampioenschap met veel veelbelovende Almeerse schermers. Nu weer hard trainen!