Schermlessen gaan niet door ivm Corona Virus

Hallo beste (ouders van) schermers,
Helaas moet ik jullie namens het bestuur van de vereniging mededelen dat alle schermlessen tot en met 6 april a.s geen doorgang zullen vinden. Wij volgen in deze het advies van het NOC/NSF en de regering om trainingen en wedstrijden niet door te laten gaan.De ontwikkelingen worden uiteraard op de voet gevolgd en wij hopen dat de storm snel gaat liggen. Daarna hopen wij de trainingen te kunnen hervatten. De gemiste trainingen kunnen ingehaald worden op 1 van onze trainingsdagen in Almere-Buiten en/of Poort of op de maandagavond in Almere-Buiten vanaf 19.30 uur. 
Natuurlijk hopen wij op jullie begrip. Hieronder nog een aantal tips om in vorm te blijven.

Hierbij een programma om je conditie op peil te houden. Probeer zo veel als mogelijk te bewegen door bv te fietsen of lopen. Blijf in vorm!!