Kom jij ook!!

Hallo beste schermers,
a.s zondag 17 januari gaan wij weer een buitentraining organiseren. Alle schermers van 17 jaar en jonger kunnen hier aan deelnemen De locatie is veranderd. De nieuwe locatie is een ruimte naast het Baken Trinitas college in Almere Stad. Ook daar is het parkeren gratis. Aanvang: 11.00 uur.  Neem je schermuitrusting mee.

Alle leden van de Fencing Club kunnen aan deze training deelnemen. 
Voor alle leden die normaliter aan de maandagavondtraining vanaf 18.15 uur (ASM/wedstrijdgroep) deelnemen is er nog een extra conditietraining op zondagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur. Op deze training zijn binnen de Corona regels ook senioren welkom. Opgeven s.v.p. (Dit bij voldoende beschikbaarheid van trainers) 
Verder gaan wij als de weersomstandigheden dat toelaten ook weer een training organiseren op de woensdagmiddag.Locatie: Almere Poort Deze training begint om 16.00 uur Beide trainingen duren een uur. Voor het wel of niet doorgaan van deze trainingen stuur ik een dag voorafgaand een e-mail of zet het op de website. 
Noot: Iedereen kan aan beide trainingen deelnemen ook al train je gewoonlijk 1 maal per week.
Tenue: Trainingspak / muts / handschoenen / warme jas/ 10 minuten van te voren aanwezig svp