Nieuws

Clubdag 27 juni 2020

Voor al onze leden en familie/vrienden organiseren wij zaterdag 27 juni een clubmiddag in aangepaste vorm uiteraard. Wij hebben een mooie speurtocht uitgezet van ongeveer 6 km. Om wat spreiding te brengen in deze organisatie kun je starten vanaf 12 uur tot 14.00 uur. Verzamelen achter het Shell Station Almere -Buiten. Adres: Weg van het beeldverhaal. Helaas kunnen wij op deze dag onze traditionele clubdag en BQ niet organiseren. Uiteraard gaan wij dat zodra de Corona perikelen voorbij zijn proberen in te halen. Opgeven voor deze middag is niet nodig. Wij hopen iedereen nog even voor de vakantie te zien en spreken. Tot zaterdag?

Belangrijk! Vanaf maandag 15 juni een andere locatie voor de maandag en donderdagtraining. Zie google maps kaart

OP 27 juni organiseren wij een clubdag. Houd je deze dag vrij?? Natuurlijk geheel aangepast aan de regels van het RIVM. In ieder geval organiseren wij een speurtocht voor het hele gezin. Als het kan gaan wij buiten schermen. Verdere informatie volgt. Laatste schermles is op maandag 29 juni. Wij starten 2 weken eerder dan gepland n.l. op 19 augustus.

Heb jij het allemaal wel op een rijtje? Klik op de url hieronder.

https://www.dropbox.com/s/m9thhcekwu09ct7/4%20op%20een%20rij.MOV?dl=0

4 op een rij. Eerst een opdracht uitvoeren
gewonnen
Ringsteken Wie heeft er als 1e 10 x raak.

Op maandag 29 juni sluiten wij het schermseizoen af. Mogelijk beginnen wij 2 weken eerder n.l. op 19 augustus. Verdere informatie volgt.

Hallo beste schermers. Sinds kort is er een nieuwe pagina genaamd nieuws. Hier kun je in de toekomst alle nieuwtjes / tijden enz. lezen. Ook heb ik het plan om pagina aan te maken voor en door de jeugd tot 18 jaar. Deze pagina zal dan met een wachtwoord door onze jeugd te bereiken zijn. Gezocht een hoofdredacteur voor deze pagina. Meld je aan bij Maitre Ad